play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio NRG Beat The Silence!

Club Night

DJ Jose and Friends

Achtergrond
share close
Zaterdag 11:00 pm trending_flat 11:59 pm
Zondag 12:00 am trending_flat 6:00 am

Show gemist of nog een keer luisteren?


Club Night Crew


DJ Jose

Energiek, getalenteerd en in staat zichzelf nog steeds iedere keer opnieuw uit te vinden: Jos is een absolute topper op het gebied van Dancemuziek! De hits die hij achtereenvolgens produceerde, alleen of in samenwerking met anderen, hebben hem wereldwijd erkenning gebracht.

DJ Alberto Costa

Op dit moment Resident @ Bierfabriek Almere en maakt deel uit van het succesvolle 3-manschap: De Oudheer Broeders  met o.a. DJ Nash Volt en Dj Jose. Alberto is een echte muziek connoisseur. van Tech-House, House-Classics of Progressive-House.

Barry Djay

Na een stop ben ik blij dat ik 5 jaar geleden weer begonnen ben met draaien op Festivals, in Clubs en op Private Party's.

DINA van Diest

DINA ontdekte de passie voor housemuziek toen ze een aantal festivals had bezocht. Dit soort muziek maakt mensen blij en dat gevoel wilde ze ook overbrengen op mensen, met hen in contact komen via muziek.

DJ Double A-D

Van jongs af aan werd Aad gefascineerd door dance muziek, na vele malen naast de Dj booth gestaan te hebben heeft hij op latere leeftijd zijn fascinatie omgezet naar hobby en begon hij te DJ-en voor zijn vrienden thuis. Na een korte periode terug te zijn op Curacao werd hij in 2008 uitgenodigd door een vriend, DJ en Producer "DJ Q" om zijn DJ Console te gebruiken en dus werd Aad DJ Double A-D.

JayDee Hedoniz

Ik ben een deejay uit Breda, Nederland, gespecialiseerd in vocale deep house en funky future house. De naam Hedoniz weerspiegelt de kunst om maximaal te genieten van de geneugten van het leven.

DJ ROMBE4T

‘Het is beter spijt te hebben van de keuzes die je gemaakt hebt, dan de keuzes die je niet gemaakt hebt’.
Rate it
0%