play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio NRG Beat The Silence!

DJ Double A-D

Achtergrond


Van jongs af aan werd Aad gefascineerd door dance muziek, na vele malen naast de Dj booth gestaan te hebben heeft hij op latere leeftijd zijn fascinatie omgezet naar hobby en begon hij te DJ-en voor zijn vrienden thuis. Na een korte periode terug te zijn op Curacao werd hij in 2008 uitgenodigd door een vriend, DJ en Producer “DJ Q” om zijn DJ Console te gebruiken en dus werd Aad DJ Double A-D. Hij kocht een Pioneer Pro DJ set en de drang om te spelen achter de ” Wheels of Steel “is nog nooit zo sterk geweest.

In 2009 trad hij toe tot een team van DJ’s bij de opening van een nieuwe club ‘Bermuda Caribbean Discotheek’ en sindsdien is hij begonnen met het dj-en als resident van de club.

In 2010 maakte hij zijn eerste stap in live radio maken samen met vriend, dj en host van de show Mark v. Dale. Onder de naam   ‘MarksMellow’ @ Paradise-FM. Week na week speelde hij zijn nieuwe tracks en werd een volwaardig lid van het Radio panel en Dj-team. 2011 was het jaar dat de radioshow live op locatie ging.

Elke zaterdag middag vanaf het strand, klonk het geluid van ‘MarksMellow’  bij St. Tropez Ocean Club, Papagayo Beach Club. naast het radio maken en bookings nam hij ook de uitdaging om zelf de nodige kleine privé feestjes te organiseren op het strand, aan het zwembad en zelfs het jaarlijks terugkerend evenement ‘fuikdag’ met 300 mensen op een boot was 2x een groot success.

Na bijna 5 jaar met elk weekend bookings, evenementen en succesvol lid van de MarksMellow-Team keerde hij terug naar Nederland in 2012. Hij heeft al gespeeld met dj’s als DJ Q, Rob Boskamp, ​​José, Benny Rodriques, Rockdown Superstars, Mark v. Dale, Peter van Leeuwen, Hardwell, Gregor Salto, Ralf Laurentius, Jeroenski en nog veel meer.  Zijn energie, passie en muziekkeuze zijn wat DJ Double A-D een dj maakt.

DJ Double A-D heeft gespeeld bij de volgende clubs en Festivals:

Club cartouche (Curaçao).
Wet & Wild (Curaçao).
Little Havana’s (Bonaire).
Cinco (Curaçao).
Beach Club Moon (Curaçao).
Villa Maria (Curaçao).
Boom Entertainment Party’s (Curaçao).
Bermuda Caribbean Discotheek (Curaçao).
Mambo Beach Club (Curaçao).
Club NL late night sessies (NL).
Graanbeurs Breda (NL).
Relaxation Sunset-cruise (NL)

MarksMellow Live Radioshow:

Paradise Fm  (Curaçao).
St Tropez Ocean Club (Curaçao).
Papagayo Beach Club (Curaçao).

Festivals:

Dj Network Sounds Event (NL).
Amnesia Beach Fest 2011 (Curaçao).
Amnesia NYE 2011 WTC (Curaçao).
Fuikdag 2011- 2012 (Curaçao).
Sneekweek 2013 Sneek (NL).
525 Music Innovation Den Helder 2013 (NL).
Canal Parade Amsterdam 2015 (NL).
Tech-Base 2015 Rotterdam (NL).

De stijl die hij speelt: Soulfull House, Deep House, Tech House

Rate it
0%