play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio NRG Beat The Silence!

JayDee Hedoniz

Achtergrond


Live. Love. Dance.

Ik ben een deejay uit Breda, Nederland, gespecialiseerd in vocale deep house en funky future house.
De naam Hedoniz weerspiegelt de kunst om maximaal te genieten van de geneugten van het leven.

Live, Love And Fall In Love With My Music.

“Ik ben mijn hele leven al gepassioneerd door muziek, en live optredende muzikanten in het bijzonder, heb mijn hele leven in bands gespeeld als bassist en heb geleerd dat muziek teamwork is. Op late leeftijd het deejayen opgepikt en me gericht op het hebben van de beste nummers van de avond gemengd in toonsoort en energie, in plaats van een populaire ster te worden”.

Hedoniz trad op op een breed scala aan evenementen, van grote festivals zoals Summer Energy, Ibiza Experience beurzen, Corporate Business evenementen tot relatief kleine privéfeesten in Breda, Rotterdam, Antwerpen, Venlo. Jaydee is ook resident dj voor Club 73 in Den Bosch waar hij samen speelde met Joe Stone, La Fuente, Dina van Diest, DJ Rose, Kav Verhouzer en DJ Jose.

Zijn mixtapes op Mixcloud & Soundcloud hebben een groeiend aantal trouwe volgers en bereiken doorgaans de wekelijkse top 10 van de wereldwijde Mixcloud-ranglijst.
Hij werd geïnterviewd voor DJ MAG NL. Hij had al 4 optredens op de Nederlandse Radio tijdens de SLAM FM Mixmarathon, met top deejays als Olivier Heldens, Nora En Pure, Claptone en Sam Feldt.

Rate it
0%