Nieuws

Max Fredriksz nieuwe DJ Bij NRG

today9 juni 2021 94 3

Achtergrond
share close

Max Fredriksz gaat de nieuwe middagshow in het weekend presenteren.

Het nieuwe programma, dat “Fredriksz in het Weekend” gaat heten, is vanaf a.s. zaterdag 12 juni elke zaterdag en zondag te beluisteren tussen 15:00 en 18:00 uur. In zijn programma draait Max natuuelijk de lekkerste muziek van NRG aangevuld met het weerbericht veel info over de artiest en nog veel meer!

Max over zijn nieuwe uitdaging: “Ik vind het geweldig om onderdeel te mogen worden van het NRG team. Daarnaast heeft NRG het beste 90’s Dance en House format waar ik me helemaal in thuis voel”.

NRG: “We zijn trots dat we ons team hebben kunnen uitbreiden met Max. Hierdoor krijgt de zaterdag een compleet programma vanaf 12:00 uur samen met onze andere toppers Onno van der krogt, Mark van Dale, Erwin van der Bliek, DJ Alberto Costa, DJ Jose, Arnie, Bernard ter Horts en Remco Ruijgers. Kortom de weekend programmering staat als een huis!”

 

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nieuwe website Radio NRG gelanceerd

Binnen een jaar na onze grote, succesvolle comeback in juli 2020 en na het uitbouwen van onze programmering hebben wij, Radio NRG – de grootste 90’s dance- en housezender in de regio – een gloednieuwe website gelanceerd. Na grondige voorbereiding door onze technische specialisten is er niet alleen sprake van een totale metamorfose als het gaat om design en navigatie van onze nieuwe website, maar is er nu ook veel […]

today7 juni 2021 40 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%