Nieuws

Nieuwe website Radio NRG gelanceerd

today7 juni 2021 40 2 5

Achtergrond
share close

Binnen een jaar na onze grote, succesvolle comeback in juli 2020 en na het uitbouwen van onze programmering hebben wij, Radio NRG – de grootste 90’s dance- en housezender in de regio – een gloednieuwe website gelanceerd.

Na grondige voorbereiding door onze technische specialisten is er niet alleen sprake van een totale metamorfose als het gaat om design en navigatie van onze nieuwe website, maar is er nu ook veel meer ruimte voor het allerbelangrijkste onderdeel van Radio NRG: de uitzendingen zelf, zowel live als on-demand (‘uitzending gemist’).

Ongeacht welke apparatuur jij gebruikt (PC, smartphone, tablet etc.), de nieuwe NRG-website is altijd en overal goed te bereiken en te bedienen. Bovendien is de typische 90’s dance- en house sound van Radio NRG altijd te beluisteren, niet alleen tijdens het surfen op de NRG-site maar met een extra, aparte player ook tijdens je andere on-line activiteiten, thuis, onderweg of op het werk.

Met de nieuwe website is er nu ook meer ruimte voor actuele berichten over onze shows, voor uitgebreide achtergrondinformatie over onze DJ’s en over de roemruchte geschiedenis van Radio NRG in de jaren ’90 in de Haagse regio.

En dit alles is nog maar het begin: onze nieuwe NRG-site zal de komende tijd steeds meer uitgebreid worden met nieuwe content en meer interactiviteit.

Blijf ons volgen!

Written by: admin

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%