Mellow Moods

Peter van Leeuwen and Guest DJ's

Achtergrond
share close
Dinsdag 21:00 trending_flat 23:59
Woensdag 00:00 trending_flat 01:00

Show gemist of nog een keer luisteren?

Over Mellow Moods

Dat een feest op dinsdagavond een groot succes kan worden heeft Mellow Moods wel bewezen. Wat in 1993 begon als feest in Buzz, het café van de toenmalige dansgelegenheid De Tempel in Den Haag groeide al snel uit tot een ongekend populaire avond. Zo populair zelfs dat er moest worden uitgeweken naar een grotere locatie zoals de Asta, Cocoon, club Seven en de Catacomben. Aan het einde van haar bestaan werd Mellow Moods gehouden in het Maliehuisje.

De kreten “De gezelligste dinsdag van Nederland” en “Het weekend start in Den Haag op dinsdag“ zeggen eigenlijk al genoeg over de sfeer en de invulling van de Mellow Moods avonden, die ook op Radio NRG werden uitgezonden.

Vrijwel alle grote (inter)nationale deejays hebben gedraaid op een Mellow Moods avond. Het was DJ Remy die de spits afbeet. Hij was de allereerste gast DJ van Mellow Moods en heeft later ook de Mellow Moods cd’s gemixt. De vaste residents waren Mark van Dale, Peter van Leeuwen, Dim Paulson, Rodger en Paul T. Organisatoren waren Radio NRG directeuren Coen Bom en Rob Velders.

Mellow Moods is terug op NRG op elke dinsavond van 19.00 tot 23.00 uur.
DJ Peter van Leeuwen and guest DJ’s hosted by MC Paul T.


Mellow Moods Crew


Peter van Leeuwen

Peter is -vaak samen met Mark van Dale- resident dj op evenementen als 010 Classics, Den Haag Outdoor en verzorgt hij voor 40Up de Upbeat Area. Daarnaast is hij Music Director bij Wild FM en maakt hij 2 wekelijks Classics mixen voor SLAM's Mix Marathon.
Rate it
0%