Nieuws

Soul, Soul en Soul op zondagavond!

today27 juni 2021 73 1

Achtergrond
share close
Het is vandaag weer zondag dus vanavond weer Soul, Soul en Soul op je radio!
18:00 uur: Rny Energy – Soulful Zondagavond
19:00 uur: Bernard ter Horst – Classic Tracks
Chaka Khan is de artiestennaam van Yvette Marie Stevens. Verreweg haar grootste hits zijn de Prince cover I Feel For You en Ain’t Nobody. In 2010 ontving Chaka Khan in Nederland de Edison Jazz Oeuvre Prijs en krijgt een jaar later ook haar felbegeerde ster op de Hollywood Walk Of Fame. Zondagavond in Classic Tracks is Chaka Khan de Favourite Flashback. Je hoort twee van haar hiets in een speciale mix gemaakt door DJ Bigfoot. Verder uiteraard weer louter en alleen de beste 80’s disco- en soulclassics en in het tweede uur de minimix.
21:00 uur: Remco Ruijgers – Daddy Cool Disco Show
Trek je beste zomerse outfit aan en dans tot de 🌞 op komt! Vandaag aflevering 29 van de #daddycooldiscoshow
In het eerste uur draaien we weer tracks en remixen waar je gewoonweg niet op stil kunt blijven staan. Je hoort o.a: SHAKEDOWN, Redondo, Sunburst Band, Kraak & Smaak, Yuksek, Moodena, Phazed Groove en Micky More & Andy Tee featuring Angela Johnson.
De guest-mix in het tweede uur van de show is deze week Funky House Mix #29 van Jaco Voogt

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Favourite Flashback zondagavond The Trammps

Zondagavond is het weer zover, dan knallen de discoclassics weer uit je speakers! In Classic Tracks hoor je de beste en vetste disco & soul. In de Favourite Flashback vanavond The Trammps afkomstig uit het Amerikaanse Philadelphia. De band telde in het begin 8 leden en is ontstaan uit de Volcanos en Moods die in de jaren '60 optraden en soulmuziek speelden. Begin jaren '70 waren zij één van de […]

today19 juni 2021 86

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%